Kadın ve erkek ilişki sürelerini uzatmak için

Kadın ve erkek ilişki sürelerini uzatmak için...
Erkeğin erken boşalmasını engellemek için çeşitli yöntemler uygulanmaktadır.Cinsel İlişki Sürelerini Uzatmak
Genelde kişiler önce bunları kendileri denemekte başarılı olamayınca hayal kırıklığına uğramakta, panik olmaktadırlar bu sorunun çözümü bir uzmandan destek almaktır. Hatta bu hayal kırıklıkları giderek bir sertleşme sorunu halinide almaktadır. Erken boşalan kişi, partnerine yeterli olamamanın sıkıntısı ile seksten uzaklaşmakta ve sertleşmede sorun yaşayabilmektedir. Evlilikler yıkılmakta, ciddi psikiyatrik sistemli bir uygulama, eşler arası ve doktorunuz veya seks terapistiniz ile uyumlu  çalışma gereklidir ve eğer düzenli uygulanırsa çok kısa sürede bu sorun ortadan kalmaktadır. 

Biz bu konuda profesyonel destek almanızı, bir seks terapi merkezine kendiniz veya eşinizle beraber baş vurarak bu sorunu daha kısa sürede çözmenizi öneririz. İlaçlarla veya geciktirici spreylerle bu sorunlar çözülmez sadece büyür. İlaçlar yan etkileri olarak da cinsel isteksizlik yapacaklar ve ruhsal durumunuz daha da bozulacaktır. Bu konu bir gerçektir ve bundan utanılmaz. Ve her gün bu konu ile ilgili bir çok kişi doktorlara başvurmaktadır. Hepside sorunun çözümünü sağlayıp huzur güven ve mutlulukla sağlıklı bir cinsel yaşantıya kavuşmaktadırlar. bu sorun kesinlikle çözülmektedir. Hayat çok güzel ve önümüzde, ve sizin bulunduğunuz yer olmak istediğiniz yer, eğer bundan mutlu değilseniz çaba gösterin ve değiştirin.

Bedel (maddi-manevi) ödenmeden hiç bir şeye sahip olunmaz. Bu yüzden böyle bir sorununuz varsa en yakın doktora başvurunuz. Sizde kendinize saygı duyun, hayatınızı dolu dolu yaşayın. Cinsellik hayatın temelidir ve de gereklidir, öyleyse doya doya ve gururla yaşayın, çözümü çok basit olan bir erken boşalma için kendinizi üzmeyin. Karar verin, çözüme ve mutluluğa ulaşın.

Hayat kalitenizi yükseltin!!
Not: Bazı hastalarımız daha evvel erken boşalma sorunları olmadığını ama yaşları ilerledikten sonra bu sorunun ortaya çıktığını söyleyip bunun nasıl olduğunu sormaktadırlar, onların erken boşalma sorunu her zaman vardı, farkında değildiler, gençken ilk ilişkide erken boşalıp hemen kısa sürede ikinci ilişkiye hazır hale geldiklerinden ve de doğal olarak ikinci ilişkide doygunluk fazla olduğundan boşalma daha geç oluyordu ve dolayısıyla bunu telafi edebiliyorlar ve de partnerleri tatmin oluyordu ve ortada sorun olmuyordu, yaş ilerledikçe cinsel güç azaldığından artık gün içinde daha az sayıda veya tek sefer ilişki kurabiliyorlar ve de dolayısıyla ilişkinin kalitesi ve süresi önemli hale geliyor. Böylece de erken boşalma sorunu ortaya çıkıyor.

0 yorum: